Papan kekunci kUnitTaujih..

Assalamualaikum..


Alhamdulillah, seperti yang adik-adik QN semua maklum, pertandingan Quiz QN sedang berlangsung.. Penyertaan daripada adik-adik Qn sekalian sangatlah digalakkan.. segala maklumat tentang Quiz tersebut adik-adik boleh baca di ruangan post dibawah.. Hadiah yang menarik menanti anda!! Ayuh Adik-Adik QN!! Sertailah Beramai-ramai!!unitTaujih(^_^)

Komik Manga Taujih
 

 
kUT(^_^)

9 comments:

 1. susahla nak kawal rasa malas...

  ReplyDelete
 2. uT>iffah : nak kawal rasa malas, pada awalnya memang susah.. "Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum itu melainkan dia mengubah nasibnya sendiri".. Jadi, apapun, kita yang kene ubah diri kita sendiri sebab yang mengubah diri kita adalah kita sendiri.. orang lain hanya membantu.. jadi, kalau tak nak jadi malas,perlulah tegas dengan diri sendiri..

  ReplyDelete
 3. bagus :D.. first time kak hanifahbukak ruangan ni :P janga marah eh~ mana lagi komik2?

  ReplyDelete
 4. soalan 8:

  a) cara-cara meraih cinta ALLAH.

  nota: utk markah bonus, anda dikehendaki utk share ruangan ini di wall facebook anda. sekiranya sudah, sila beritahu, akan di cek oleg crew2 kami :)

  ReplyDelete
 5. komik yg ringkas tp mmbawa mksud yg mndalam :)
  -Suhailah-

  ReplyDelete
 6. jujur,hamie 1st time bukak ruangan ni..nk kwl malas mmg susah..tp,ade org pnh pesan - jangan berajakan hawa nafsu.. - so,nk xnk kne fight till the end..spy ending hidup kt, happy ending,insyaAllah..
  ~ hamie ~

  ReplyDelete
 7. hamdallah...isi yang bagai membantu sedikit sebanyak manfaat kepada diriku yang sering lupa...jazakillah!!
  *bintuhatta*

  ReplyDelete

lebih indah kalau dikomen dengan hikmah :)